La Cooperativa Més 65 obté un accéssit en Empresa Jove

Després de 2 anys sense ser convocats a causa de la
pandèmia  Covid 19, enguany van ser sel.leccionades 34 projectes en dues categories: empresa Avança i empresa Jove.

El Jurat va concedir 1 premi i un accessit per a cada categoria.

En l’empresa Jove, la nostra Cooperativa “+65”, va
ser reconeguda per ser una empresa d’ambit social, per donar solucions a un segment de la poblacoó cada vegada més ampli i per voler facilitar el fet de poder viure a casa a les persones grans.

Taradell.com (Abril 2022)

La Cooperativa +65 organitza un concurs escolar sobre els avis i la vellesa

La Cooperativa +65 ha organitzat un concurs escolar adreçat a tots els alumnes d’Educació infantil i primària de Taradell sobre la importància dels avis i àvies i la vellesa. Els treballs i escrits han de girar entorn d’aquest tema i poden ser un dibuix o text en funció de la categoria.

Més Osona (Març 2022)

Entrevista ràdio Taradell (un any de vida​)

La setmana del 22 al 28 de març, vàrem sortir a la revista Més Osona on ens van fer un petit reportatge de presentació (pàgina 54).

Ràdio Taradell  (Març 2022)

Entrevista ràdio Taradell (un any de vida​)

El passat dia 14 de març vàrem celebrar la primera assemblea anual de socis de la cooperativa, amb un rotund 75% d’assistència. Us deixem l’entrevista que ens va fer ràdio Taradell on vàrem fer repàs de l’any d’evolució de la cooperativa+65. (minut 48:30)

Coordinadora del voluntariat d’Osona  (Gener 2022)

Primer aniversari de la Cooperativa +65

TARADELL/estrip.- La Cooperativa +65 compleix un any de vida aquest mes de gener, l’objectiu és que la gent gran puguin continuar vivint a casa i pensar tothom com ens agradaria envellir. La presentació oficial va tenir lloc el 20 de gener del 2021 a Taradell amb les mesures pertinents i amb un aforament limitat a 100 persones, tot i que els assistents van ser més, però no van poder accedir a l’interior del recinte on se celebrava.

Canal taronja (1 Desembre 2021)

Un any de cooperativa +65

La Cooperativa +65, creada a Osona, ha complert un any de la signatura oficial de constitució. Aquesta iniciativa pretén que la gent gran pugui accedir a serveis a demanda des de casa, en previsió d’una piràmide de població que es mostrarà envellida i que provocarà una necessitat d’atenció que fins ara no es coneix. Aquesta cooperativa es va fundar a Taradell i s’ha anat estenent per diferents pobles de la mancomunitat la plana

Mancomunitat LA PLANA (22 Setembre 2021)

Has pensat com envellir? T'expliquem la Cooperativa +65

T’expliquem la Cooperativa +65 una cooperativa que ofereix serveis tant a nivell personal com de la llar a persones autònomes de més de 65 anys.

Ajuntament de Viladrau (Juny 2021)

Presentació cooperativa +65 a Viladrau

L’envelliment actiu i saludable és el procés d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permetin a la gent gran participar activament en la societat sense patir discriminació i gaudir d’una qualitat de vida bona i independent.

Xarxanet (30 octubre 2021)

Emília Bosch: "Facilitem envellir a casa des de l'essència de la cooperació"

La idea de la Cooperativa +65 va sortir de la meva situació personal. Els meus pares tenien la il·lusió de poder viure, envellir i morir a casa seva, però no va poder ser perquè la casa no estava adaptada per a persones grans. Van haver d’anar a viure de lloguer, primer, tot i tenint casa pròpia i després a una residència.

Nacio digital (15 Abril 2021)

L’Ateneu Cooperatiu, amb la cooperativa +65 de Taradell

La Mercè Romeu torna satisfeta del servei d’informàtica que li ofereix la cooperativa +65 de Taradell i de la qual n’és sòcia. Amb un grup reduït de quatre persones, pot resoldre qualsevol dels dubtes que té sobre les noves tecnologies i aprendre alguna cosa nova. “Sempre havia anat amb els avis de Vic o Taradell, però tots fèiem el mateix.

Delegacions de Catalunya (22 Març 2021)

L'entrevista central: Emília Bosch i Marcet

Em dic Emília Bosch i Marcet, nascuda a Santpedor el 14/05/1949. Des del desembre del 1961 resideixo a Taradell, on els meus pares van tenir durant 25 anys el “Cafè del Centre”; per aquesta raó, la gent de la meva edat o més grans em coneixen com “l’Emília del Centre”.

Ateneu Cooperatiu Catalunya Central

 (16  Febrer 2021)

L’Ateneu Cooperatiu, amb la cooperativa +65 de Taradell

Des de que es va presentar oficialment el passat 20 de gener davant de cent persones, més d’una seixantena de persones jubilades de Taradell ja s’han fet sòcies de la cooperativa +65, un projecte que vol oferir qualsevol tipus de servei a les persones jubilades d’aquest municipi d’Osona a través de professionals amb els objectius d’evitar riscos, d’allargar la jubilació i de que la gent gran pugui continuar vivint a casa de manera autònoma. 

el9nou (19  Febrer 2021)

La Cooperativa +65 ja té una seixantena de persones jubilades

El director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives del Departament de Treball de la Generalitat, Josep Vidal, i la delegada del govern a la Catalunya Central, Alba Camps, van conèixer la Cooperativa +65 de Taradell.

Nexe (9 Febrer  2021)

Neix a Taradell una cooperativa destinada a què les persones grans del municipi puguin continuar vivint a casa seva.

Poder viure a casa amb confort i tranquil·litat, tot i ser una persona depenent. Aquest és l’objectiu principal de +65, una cooperativa que acaba de néixer a Taradell, on es calcula que un terç de la població, unes 2.400 persones, formen part d’aquesta franja d’edat.

Taradell.com (21 gener 2021)

La Cooperativa +65 de Taradell per atendre la gent gran es posarà en funcionament a partir de l’1 de febrer

El Centre cultural Costa i Font va acollir aquest dimecres lapresentació de la Cooperativa +65, que donarà serveis a les més de 1.400 persones majors de 65 anys que es calcula que hi ha a Taradell…

Ràdio Taradell (24 Novembre 2020)

Neix a Taradell una cooperativa destinada a què les persones grans del municipi puguin continuar vivint a casa seva.

Donar un cop de mà a les persones que tenen més de 65 anys. Actualment, n’hi ha 2.400 a Taradell, el que suposa un terç de la població total. Aquest és el punt de partida de la cooperativa +65 que una colla de taradellencs, amb Emília Bosch al capdavant, han creat a Taradell.