locgo menu

+65 som una cooperativa sense ànim de lucre, que va ser fundada el gener del 2021, amb l’objectiu de donar servei a les persones jubilades actives, amb la finalitat de poder ajudar a mantenir la seva autonomia i la qualitat de vida a la seva pròpia llar el màxim de temps possible.

Oferim un conjunt de serveis orientats a les necessitats de les persones associades a la cooperativa en relació al manteniment de la seva llar, l’atenció domiciliària bàsica, l’assessorament en diverses àrees.

Aportem tranquil·litat a les famílies de les persones associades, fomentant el seu benestar i incidint així en la seva salut física, emocional i psíquica. 

Promovem activitats culturals, tallers i altres, que permeten mantenir relacions amb l’entorn i un nivell òptim de facultats personals i de socialització.

Els usuaris de +65 tenen prioritat a ser atesos pels nostres proveïdors.
Brindem la comoditat que amb un sol missatge/trucada puguem gestionar les incidències que sorgeixen a casa, i volem acompanyar i oferir tranquil·litat tan als usuaris com a els seus familiars/acompanyants.